Yritys

Laskenta Piilola Oy tarjoaa kaikkia taloushallinnon peruspalveluita ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Toimisto työllistää 4 henkilöä. Tarjoamme asiakalähtöistä ja yksillöllisesti räätälöityä palvelua. Olemme yrittäjän tukena muuttuvassa sääntö- ja pykäläviidakossa. Kiivaasta työtahdista huolimatta meillä löytyy myös aikaa jakaa asiakakohtaamisissa päivän kuulumiset, ilot ja surut.

Laskenta Piilolan historia

Laskenta Piilola Oy on perustettu vuonna 1988 ja toiminut nykyisellä nimellään vuodesta 2004 lähtien. Tilitoimisto on toiminut yhden henkilön työllistävänä yrityksenä vuoteen 2020 saakka. Syksyllä 2020 yrityskaupan yhteysdessä toimisto on vaihtunut 2 henkilön omistukseen ja työllistää omistajien lisäksi 2 henkilöä.

Laskenta-Piilola-05

Tärkeät perusarvot

Hoidamme asiakkaidemme yritysten asiat luottamuksellisesti. Järjestelmiemme tietoturva-asiat pidetään ajan tasalla. Palvelut hoidetaan sovitusti aikatauluja noudattaen. Tarvittaessa olemme myös valmiit joustamaan toimistomme aukioloajoissa. Sovittaessa vastaamme puhelimeen ja voimme sopia palavereita myös toimistoajan ulkopuolella.

Ryhdytäänkö yhteistyöhön?

Etsitään yhdessä yrityksenne kokoon ja tarpeisiin sopivat taloushallinnon ja kirjanpidon ratkaisut.

Voimmeko olla avuksi?

Ota meihin yhteyttä viereisellä lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.