Palvelut

Palveluumme kuuluvat yksilöllisesti räätälöidyt kirjanpitopalvelut,
palkanlaskenta, tilinpäätökset ja veroilmoitukset.

Laskenta-Piilola-06

Kirjanpito

Hoidamme yrityksenne vuosittaisen, neljännesvuosittaisen tai kuukausittaisen kirjanpidon ja siihen liittyvät arvonlisäverolaskelmat ja kausiveroilmoitukset.

Voitte toimittaa kirjanpitoaineistonne meille joko paperisena toimistolle tai sähköisenä suoraan käyttämiimme Fivaldi- tai Procountor-ohjelmistoihin.

photo-1488998527040-85054a85150e

Tilinpäätökset

Tilikauden päätteeksi laadimme yrityksellenne tilinpäätöksen ja veroilmoituksen liitteineen. Yritysmuodosta riippuen, tilinpäätökseen liittyy paljon määräyksiä ja päivämääriä, joiden muistaminen saattaa tuottaa paljon ylimääräistä pään vaivaa.

Me olemme yrityksesi apuna huolehtimassa, että kaikki rutiinit tulevat hoidettua ammattitaitoisesti ja oikea aikaisesti.

Laskenta-Piilola-04

Yrittäjän kumppani

Ajan hallinta on yrityksen toiminnassa usein ratkaiseva menestyksen avain. Varmistamme tehokkailla ja nykyaikaisilla järjestelmillä sen, että yrittäjä saa käyttää tehokkaasti aikaa liiketoimien hoitamiseen.

Hoidamme yrityksesi laskutuksen ja maksuliikenteen sujuvasti sähköisen järjestelmämme kautta. Sovittaessa voimme hoitaa laskutuksen täysin puolestanne. Yrittäjä voi myös itse hoitaa oman  laskutuksen käyttämiemme ohjelmistojen kautta.

Ostolaskut hoituvat myös kätevästi järjestelmän kautta aina maksatukseen saakka.

Laskenta-Piilola-01

Palkkahallinto

Teemme työehto- ja työsopimusten mukaiset palkkalaskelmat sekä matka- ja kululaskut. Palkanlaskenta on paljon muutakin kuin pelkkää palkkalaskelmien tekemistä. Hoidamme palkkoihin liittyvät ilmoitukset täsmällisesti määräaikoihin mennessä. Voimme hoitaa sovittaessa myös palkkojen maksatuksen.

Yrittäjälle jää enemmän aikaa hoitaa suorittavaa työtä, kun ei tarvitse olla huolissaan tarkoista määräpäivistä, joita palkkoja koskeviin ilmoituksiin liittyy.

Laskenta-Piilola-02

Neuvonta

Mikäli olet perustamassa yritystä, voimme auttaa sinua jo liiketoimintasuunnitelman laatimisesta lähtien. Autamme yrityksen perustamisessa, yhtiömuodon muutoksessa ja elinkaaren päähän tulleen yrityksen toiminnan päättämisessä.

Ryhdytäänkö yhteistyöhön?

Etsitään yhdessä yrityksenne kokoon ja tarpeisiin sopivat taloushallinnon ja kirjanpidon ratkaisut.

Voimmeko olla avuksi?

Ota meihin yhteyttä viereisellä lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.